U sklopu projekta održan Okrugli stol na temu potreba poslodavaca i polaznika obrazovanja

U Trgovačko – ugosteljskoj školi je u sklopu projekta „Gastro majstori“  održan Okrugli stol na temu potreba poslodavaca i polaznika obrazovanja u sektoru turizma i ugostiteljstva. Okrugli stol je služio za analizu potreba poslodavaca i polaznika u sektoru turizma i ugostiteljstva.

Svrha projekta „Gastro majstori“ je povećanje zapošljivosti ranjivih skupina u karlovačkoj županiji u turističko ugostiteljskom sektoru kroz obrazovanje i stručno usavršavanje s ciljem integracije na tržište rada. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije putem Europskog socijalnog fonda. Partneri na projketu su Hrvatski zavod za zapošljavanje PU karlovac, Hotel Labineca i Hotel Jadran Laguna.

Na okruglom stolu su uz predstavnike partnerskih organizacija sudjelovali i predstvanici Turističke zajednice karlovačke županije, Turističke zajednice grada Karlovca, Obrtnička komora karlovačke županije, Udruga osoba s invaliditetom karlovačke županije, Veleučilište u Karlovcu, Aquatika, Grad Karlovac, Karlovačka županija, Razvojna agencija Karla, Hrvatska gospodarska komora te djelatnici Trgovačko –  ugostiteljske škole koji su uključeni u projekt. Na okruglom stolu su također i značajnu ulogu imali i naši vodeći ugostitelji u gradu kao što su Hotel Europa i Hotel Korana. Glavni cilj okruglog stola bio je prikupiti stavove svih navedenih sudionika te uskladiti potrebe poslodavca u sektoru turizma i ugostiteljstva.